De Digitale Werkplaats GRV

De Digitale Werkplaats is tijdelijk gesloten, zodra de situatie het toelaat zijn wij weer van de partij. Excuses voor het ongemak.

De Digitale Werkplaats GRV

Indien u problemen heeft met uw computer of ondersteuning kunt gebruiken met het installeren ervan kunt u terecht bij KanDoen in de Vossener. Bij KanDoen is de digitale werkplaats van de Gehandicaptenraad Venlo gehuisvest.

Voor een vrijwillige bijdrage wordt soms dagenlang gewerkt om de pc’s weer aan de praat te krijgen. De laatste jaren, zijn er bijna 1000 mensen uit het Venlose bij de werkplaats geweest met pc’s die in de reguliere handel als afgeschreven werden beschouwd, weer werkend mee naar huis genomen, werden. Ook de Pc’s van de Gehandicaptenraad werden hier (her) geïnstalleerd en gerepareerd.

Onze vrijwilligers Jan, Henk, Iwan en Ron staan u graag met raad en daad te woord.

Iedereen is welkom, mensen met een beperking of chronische ziekte hebben een beetje voorrang, iedereen kan dus voor computerreparaties daarom terecht in onze eigen digitale werkplaats. Daar kunt u tegen kostprijs van ‘eventuele onderdelen en een kleine vrijwillige bijdrage uw computer laten repareren.

De digitale werkplaats is gevestigd aan de Dickenslaan 50a, 5924VX Venlo

Openingstijden:

Dinsdag van 09:30 tot 12:00 uur

Woensdag van 09:30 tot 12:00 uur

Donderdag van 13:30 tot 16:30 uur

Voor vragen of een afspraak kunt u contact opnemen met:

De vrijwilligers van de digitale werkplaats,

tel.: 06 – 1470 86 23

Email: Digitale.werkplaats.grv@gmail.com